Over Ons

Bij TipTopTalent omarmen we elk sprankje creativiteit en koesteren we de unieke talenten van elk kind, want hier gaat het niet alleen om ontdekken, maar ook om samen schitteren!

Video afspelen

Onze korte, maar kleurrijke geschiedenis

TipTopTalent is als een fonkelnieuw avontuur gestart, nog maar een jaar geleden, met een eenvoudig idee en grote dromen: het ontdekken en laten schitteren van de verborgen talenten van basisschoolkinderen via leuke activiteiten buiten schooltijd. In 2023 zijn we begonnen, gedreven door de drang om de jeugd, ongeacht hun achtergrond, positief te beïnvloeden.

Het verhaal van Vossi: Onze vrolijke vosvriend

Lang, lang geleden, in het betoverende bos vlak bij TipTopTalent, leefde een nieuwsgierig vosje genaamd Vossi. Vossi was geen gewoon vosje; hij was speciaal omdat hij een ontembare passie had voor ontdekking en spel. Elke dag struinde hij door het bos, zijn nieuwsgierige neusje in de lucht, op zoek naar avontuur en nieuwe vrienden.

Op een dag ontdekte Vossi het levendige geluid van kinderen die lachten en speelden. Hij sloop nieuwsgierig dichterbij en ontdekte TipTopTalent, waar kinderen samenkomen om hun talenten te verkennen en te laten stralen. Vossi, met zijn vrolijke aard en speelse energie, voelde meteen dat hij hier thuishoorde.

Vossi besloot zijn unieke talenten te delen met de kinderen van TipTopTalent. Hij werd hun vrolijke metgezel, altijd klaar om hen te inspireren en aan te moedigen. Zijn staartje zwiepte van opwinding terwijl hij de kinderen begeleidde bij kunstprojecten, sportevenementen en leerzame ontdekkingen.

Het vossige vriendje, liefkozend Vossi genoemd, werd al snel een geliefd symbool van vreugde en vriendschap bij TipTopTalent. Zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid werden de drijvende krachten achter het motto van TipTopTalent: Ontdek, Speel, Groei!

Sinds die betoverende dag is Vossi de stralende mascotte geworden van TipTopTalent, een herinnering aan de magie van ontdekken, leren en samen plezier hebben. En zo gaat het verhaal van Vossi, het vrolijke vosvriendje, hand in poot met de sprankelende reis van TipTopTalent.

TipTopTalent Bos

Onze community

Bij TipTopTalent is onze gemeenschap meer dan een plek waar activiteiten plaatsvinden. Het is een bruisende omgeving waar ouders, kinderen en ons team samenkomen om te delen, te leren en te vieren. Hier vormen we een hechte familie, gedreven door de vreugde van ontdekken, groeien en samen schitteren. Welkom in de warme en levendige TipTopTalent-community Klik hieronder op een van onze socials, en sluit je aan!

Facebook
WhatsApp
Twitter

Veilig & gezond

Bij TipTopTalent zorgen we dat kinderen zich niet alleen amuseren, maar ook veilig en gezond zijn. Ons team is opgeleid in EHBO, we houden strikt toezicht, en we zorgen voor schone en veilige faciliteiten. We communiceren openlijk met ouders, want bij TipTopTalent staat veiligheid voorop, altijd!