Kosten

Ontvang een op maat gemaakte kostenofferte die perfect aansluit bij de behoeften van uw school en de gewenste TipTopTalent-ervaring.

Diverse

opties, uw keuze

TipTopTalent biedt een scala aan activiteiten en educatieve workshops, op maat gemaakt voor verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Ontdek wat het beste aansluit bij uw onderwijsvisie en doelstellingen

Waarom samenwerken met TipTopTalent?

  • Flexibiliteit: Pas activiteiten aan op basis van uw schoolplanning en curriculum.

  • Educatieve waarde: Onze activiteiten zijn zorgvuldig ontworpen om bij te dragen aan de educatieve doelen van uw school.

  • Ervaring: Met een bewezen staat van dienst in het inspireren van kinderen, streven we ernaar om een blijvende indruk achter te laten op uw schoolgemeenschap.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van samenwerking met TipTopTalent. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere vragen of om uw interesse te bespreken.

Hoe werkt het?

  1. Verken opties: Ontdek onze activiteiten en workshops op onze website om een idee te krijgen van wat we bieden.

  2. Contact: Neem contact met ons op via contact@tiptoptalent.nl om uw interesse kenbaar te maken en eventuele specifieke wensen te bespreken. Of ga naar onze contact pagina

  3. Offerte op maat: Ons team zal u voorzien van een op maat gemaakte offerte, rekening houdend met uw specifieke behoeften en het aantal deelnemende leerlingen.

  4. Samen beslissen: Na ontvangst van de offerte kunt u in alle rust beslissen of TipTopTalent de perfecte partner is voor de talentontwikkeling van uw leerlingen.

Offerte aanvragen

TipTopTalent op uw school
Prijs op aanvraag
  • Let op: De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen activiteiten en het aantal deelnemende leerlingen. Neem contact op voor een offerte op maat.